Banner
Reclama si publicitate pe Computer-Arena.ro

TAG-uri: bannere | publicitate | reclama

Putem afisa pentru dumneavoastra bannere de formate diferite in diverse zone ale paginii sau casete cu text publicitar insotite de link.

Bannerul (caseta) dvs. va fi amplasat(a) intr-un numar contractat de pagini, in pozitia sau pozitiile alese de dumneavoastra. Poate fi (sau nu) administrat de sistemul nostru de reclame si, in functie de alegerea dumneavoastra, el poate fi afisat  permanent sau in sistem rotativ cu alte bannere.

Pentru a primi un kit de prezentare a preturilor si detaliilor privind contractarea de spatiu publicitar pe Computer-Arena.ro luati legatura cu departamentul Marketing folosind formularul special din sectiunea Contact.

Computer-Arena.ro

 

Joaca-te online!

Nu sunt articole similare

Utile

Nu sunt articole similare

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 14890 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 40471 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan