Banner
Kaspersky Anti-Virus 2010 a obtinut rezultate foarte bune in testele realizate de AV-Comparatives
Luni, 19 Iulie 2010 14:10   

TAG-uri: kaspersky

Kaspersky logoBucuresti, 15 Iulie 2010 - Kaspersky Anti-Virus 2010 a fost premiat de laboratorul austriac AV–Comparatives pentru rezultatele maxime obtinute in testele de analiza a capacita tilor de protectie proactiva.

Expertii laboratorului AV-Comparatives au evaluat performantele a 20 dintre cele mai populare solutii de securitate IT, punand accentul pe calitatea nivelului de protectie proactiva, in timpul scanarilor la cerere.

Produsele au avut bazele de date cu semnaturi neactualizate, de aceea au utilizat pentru detectie modulul de analiza euristica statica si semnaturile extinse specifice familiilor malware deja cunoscute. Expertii AV-Comparatives au folosit un set de 27.000 de mostre noi de malware, pentru a evalua capacitatea solutiilor de a identifica amenintari informatice pentru care nu au semnaturi individuale.

Kaspersky Anti-Virus 2010 a fost una dintre primele trei suite, obtinand certificarea „Advanced+”, cea mai inalta distinctie oferita de laboratorul AV-Comparatives. Produsul a demonstrat o rata de detectie foarte buna a programelor periculoase cunoscute, nivelul rezultatelor fals-pozitive fiind nesemnificativ.

Certificarea „Advanced+” demonstreaza ca modulul de analiza euristica si tehnologiile proactive implementate in Kaspersky Anti-Virus 2010 ofera protectie completa in fata fluxului constant de noi amenintari informatice.
Kaspersky Anti-Virus 2010 si Kaspersky Internet Security 2010 au fost dezvoltate folosind cele mai noi tehnologii de securitate IT. Kaspersky Anti-Virus 2010 incorporeaza tehnologii de securitate de baza care si-au demonstrat eficienta prin protectia a milioane de utilizatori din intreaga lume.

Despre Kaspersky Lab
Kaspersky Lab este cel mai mare producator de solutii de securitate informatica din Europa si locul patru la nivel mondial. Compania ofera unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejeaza utilizatorul de virusi, spyware, crimeware, hackeri, phishing si spam. Produsele Kaspersky detin o rata superioara de detectie, avand cel mai rapid timp de raspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, retele de mari dimensiuni si sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltata de Kaspersky este utilizata la nivel mondial in produsele si serviciile furnizorilor de top ai solutiilor de securitate de pe piata IT.
Pentru mai multe informatii, vizitati www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele stiri legate de malware, consultati www.securelist.com.

Computer-Arena.ro



Adauga acest articol in reteaua ta de socializare favorita:
 
 

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 14658 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 40297 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan