Banner
Review: Hyundai HD Media Recorder & Player HMB-R600K
Miercuri, 19 Mai 2010 01:30   
Index articol
Review: Hyundai HD Media Recorder & Player HMB-R600K
Prezentare Generala
Design si Constructie
Caracteristici si Specificatii
Functionalitate
Functii Speciale
Concluzii Finale
Toate paginile

TAG-uri: 1080p | evaluare | Hyundai | M-BOX | review | test

Introducere

Media PC-urile si pozitionarea lor in casele noastre reprezinta uneori o adevarata provocare pentru utilizatorii obisnuiti. In ciuda faptului ca ele pot oferi o flexibilitate sporita datorita folosirii sistemelor de operare conventionale, multe dintre ele sunt destul de scumpe, zgomotoase si uneori prea complexe pentru o anumita categorie de varsta.

HYUNDAI  M-BOX R600K

Avand in vedere ca traim vremuri in care continutul video digital poate fi achizitionat foarte usor si intr-o mare diversitate de formate, nevoia unor dispozitive simple dedicate exclusiv rularii acestora, s-a transformat intr-o adevarata nisa pentru producatorii de echipamente electronice. Astfel au aparut media player-ele stand-alone care, dupa un debut timid, ne-au invadat magazinele de profil si ne incanta acum cu functii si functionalitati dintre cele mai diverse.

Un astfel de model a ajuns si pe bancul nostru de proba si, in cele ce urmeaza, vom incerca sa descoperim daca merita sa-l instalam alaturi de noul nostru TV Full HD din sufragerie. 

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 9066 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 33962 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan