Banner
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V - Pagina 5
Duminică, 06 Februarie 2011 00:00   
Index articol
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Prezentare Generala
Design si Constructie
Caracteristici si Specificatii
Functionalitate
Functii Speciale
Concluzii Finale
Toate paginile

Functionalitate

La acest capitol, dupa o perioada de acomodare, nu sunt probleme majore, principalele neajunsuri venind asa cum spuneam in paginile anterioare din partea D-Pad-ului. Apasarea butoanelor acestuia este extrem de sensibila, anumite pozitii fiind greu de pastrat in mod constant pentru mai mult timp.

Restul butoanelor raspund destul de bine, accesarea lor in cazul in care aveti maini ceva mai mici facandu-se insa cu dificultate. In rest, nu sunt multe de spus, poate doar lipsa unei suprafete aderente pe cele doua mini joystick-uri, acestea aducand un plus major de confort si precizie in utilizare.

 

Folosit cu functia de vibratii dezactivata, (pozitia butonului pe "ON"), bateriile capata o durata de viata mult mai lunga, castigand astfel mai multe ore de gameplay. Pentru cei care nu pot renunta usor la aceasta functie, le recomandam folosirea unor acumulatori, altfel inlocuirea bateriilor ar putea deveni destul de costisitoare.

 

 

Conform producatorului, aria de acoperire a receiver-ului wireless este de pana la 10 metri, dar nu se precizeaza si faptul ca acest lucru este posibil doar in anumite medii ,lipsite de interferentele generate de alte dispozitive ce folosesc aceeasi banda de 2,4GHz. Dupa parerea noastra, raza de siguranta pentru un gameplay fluent este de maxim 5-6 metri, suficienta insa pentru o camera obisnuita.

Per ansamblu, gamepad-ul isi face datoria decent, ramanand insa mult in urma altor dispozitive similare. 

Joaca-te online!

Nu sunt articole similare

Utile

Nu sunt articole similare

Review-uri Computer-Arena.ro

Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Review: Gamepad Genius Wireless Grandias 12V
Introducere: Viata unui gamer nu este intotdeauna usoara, iar posibilitatea achizitionarii device-urilor atat de necesare acestei pasiuni este de cele mai multe ori extrem de costisitoare. Producatorii de console si accesorii pentru gaming ...
0 Comentarii 9066 Accesari

Topuri Computer-Arena.ro

Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Saptamana viitoare incepe IDF (Intel Developer Forum). Ce ni se pregateste?
Incepand de saptamana viitoare intreaga comunitate IT, precum si jurnalistii de specialitate vor avea ochii atintiti asupra evenimentului IDF (Intel Developer Forum) organizat anul acesta la San Francisco. Desi nu dureaza decat trei zile (Luni, Marti ...
0 Comentarii 33962 Accesari

Cel mai citit articol (7 zile)

Informatie indisponibila momentan